"Kinderen zijn als sterren
Aan ons de taak te zorgen
dat ze kunnen blijven twinkelen
en hun kracht behouden"


Esther Wink

Rijnzathe 4, unit 1
3454 PV De Meern

Telefoonnummer: 06-10684770Even voorstellen

Ik ben Esther Wink en sinds 1985 werkzaam met kinderen in het (Montessori) basisonderwijs en als kindertherapeut. In mijn werk in het onderwijs merkte ik hoe belangrijk het is dat kinderen zich gelukkig en blij voelen. Als een kind zich blij voelt, dan zie je dat vaak aan de twinkel in hun ogen. Ik merkte dat kinderen makkelijker leren als ze die twinkel in hun ogen hebben.

Tijdens het werken op school merkte ik dat er kinderen zijn die die twinkel niet (meer) in hun ogen hebben. Dit kan verschillende redenen hebben. De kinderen hebben het ergens moeilijk mee of de leerstof sluit niet aan bij het kind. De kinderen worden geholpen door onderwijs ondersteuning te geven. Ondanks deze extra begeleiding in de klas kunnen sommige kinderen toch niet mee komen. Deze kinderen hebben een extra steuntje in de rug nodig.

De kinderen kunnen terecht bij Twinckel, integratieve kindertherapie.

Tijdens mijn studie aan de academie voor Psychotherapie voor integratief kindertherapie ben ik al begonnen met mijn praktijk. Sinds 2007 heb ik een praktijk in Utrecht, Vleuten en De Meerncopyright © 2021 Twinckel