Als je binnenkomt zie je vanaf de deur al Janee en Matz op een bankje zitten. Dit zijn twee grote poppen die wachten tot iemand zoals jij binnenkomt om met hen te spelen. Bij de poppen staat ook een rek met verkleedkleren en een grote kist.
Als je door de deur loopt zie je de poppenkastpoppen. Deze hangen op een rek in de speel praat kamer, het zijn er echt veel, een papagaai, een mol, een vlinder en nog veel meer dierenpoppen en natuurlijk zijn er ook prinsessen en prinsen en een heksenpop.
Dan staan er ook grote kasten met heel veel kleine figuurtjes van schleich, zoals trollen, koningen, ridders, konijntjes, elfen en nog veel meer.In de kasten zitten wel meer dan 50 knuffels zoals beren, olifanten, draken, krokodillen. Sommige zijn verdrietig andere boos of bang.

Als je hier niet mee wilt spelen dan zijn er ook heel veel spelletjes. Die spelletjes zijn heel leuk, dan kan je echt lachen, andere spelletjes zijn heel spannend. Jij mag zelf kiezen waar je mee wilt spelen, alleen of samen met mij. Wil je liever tekenen of verven dan kan dat natuurlijk ook, Er is een grote voorraad verf en stiften of potloden en heel veel papier.

Er staan ook nog twee grote stoelen die lekker wippen en dan is er in de kleine tafel nog iets leuks verstopt. Dat mag je zelf komen bekijken ...., misschien vind jij het juist leuker om met de ruļne, het kasteel, de vulkaan en de eilanden of de boerderij van playmobil te spelen. En als je dat allemaal niet wilt ...., dan kom je gewoon en kies je niets uit om te doen, want praten, zwijgen of luisteren naar een verhaal mag ook.


Tot gauw!