Samen met de ouders en hun kind kan ik het antwoord vinden op vragen als:
  • Hoe verbetert je kind de cijfers en krijg hij of zij weer zin in leren?
  • Zie je dat je kind wel de potentie heeft, maar op school het verwachte resultaat niet haalt?
  • Hoe kan mijn kind leren leren?
  • Welke leerstijl past het beste bij mijn kind?
  • Hoe kan verbeter je het technisch leesniveau, begrip van een tekst en/of de studievaardigheden?
  • Heeft je kind ondersteuning nodig bij dyslexie of dyscalculie?
  • Hoe kan je kind de lesstof (tafels, Engelse woorden) beter onthouden?
  • Hoe kan je kind zijn of haar huiswerk beter plannen?


Leren kan veel leuker, sneller en effectiever!


Leuker leren

Voor de meeste leerlingen geldt dat het niet aan hun intelligentie of capaciteiten ligt dat de prestaties op school achterblijven, maar aan de wijze waarop zij leren en de wijze waarop wordt les gegeven. Door de wijze van leren aan te passen aan het niveau en de leerstijl van het kind, kan ik je kind helpen om de prestatie en het plezier in leren te verbeteren.

Trainingen met de Leren Leren methode

Bij Twinckel kan je kind terecht voor een kortdurende effectieve individuele- of groepstraining op het gebied van leren. De Leren Leren methode is een studievaardigheid methode. Een jeugdtraining met deze methode is kort en krachtig, doelgericht en vol enthousiasme. Jeugd van 9-12 jaar kan met deze methode sneller, leuker en effectiever leren!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat visueel leren niet alleen leuker is, maar ook betere resultaten geeft. Door de lesstof te visualiseren, te kaderen en in één overzicht te plaatsen, krijgen hersenen beter grip op de lesstof. Goed plannen is daarbij essentieel! De chaos in het hoofd en de agenda verdwijnt en het lange termijn geheugen wordt automatisch geactiveerd. Je `tekent` als het ware je huiswerk waardoor de lesstof als vanzelf beklijft.

De Leren Leren methode is individueel inzetbaar en kan dus op alle niveaus worden aangeboden. In de speciale trainingen voor jeugd zitten dan ook alle leeftijden en niveaus door elkaar. Je werkt immers vanuit je eigen talenten en met je eigen talenten. Tevens sluit deze manier van werken en leren naadloos aan bij alle methoden en manieren van lesgeven. Het is een kort en krachtig instrument om jeugd te motiveren en succeservaringen te geven bij het leren.

Resultaat: betere cijfers, succeservaringen en een stijgende motivatie.
copyright © 2021 Twinckel